Onze Voertuigen

Onze Trouwe Oldtimers

De "dikke" Daf
Onze Daf Ya 318 uit 1955 was het eerste voertuig waarmee we in 1996 de zendingsreizen naar Roemenie zijn begonnen.Tot het jaar 2001 heeft dit voetuig de hulpgoederen overgebracht naar Roemenië. In de toekomst hopen wij hem over te plaatsen en te gebruiken in Roemenië waar hij beter tot zijn doel zal komen aangezien de vaak moeilijk berijkbare plaatsen om de mensen te voorzien in hun behoeften.
De Bus
Deze bus uit 1977,was een voormalig bibliotheek bus en later gebruikt door St. VISIO die hem inzette om blinden en slechtzienden te helpen. Al vele jaren in ons bezit en veel gebruikt voor evangelisatie in de binnenstad van Amsterdam en voor reizen naar Roemenië. Op dit moment wordt hij niet gebruikt ivm een noodzakelijke opknap beurt. In de toekomst hopen wij hem weer te gebruiken en met name voor de "open"zendingsreizen waarin we mensen de mogelijkheid willen geven om mee te reizen om zo te samen het vele werk te doen.
De Scania
Onze Scania,uit het bouwjaar 1986, die ook deels gedoneerd is net zoals onze bus, rijdt ons nog elke keer trouw naar Roemenië. Met dit "paard" worden de hulpgoederen ter plaatse overgebracht. Deze plaatsvervanger voor de "dikke" Daf kan veel meer hulpgoederen overbrengen door de groote van de trailer(s) die bevestigt wordt. Tevens is dit voertuig veel sterker en daardoor sneller wat veiliger is met betrekking tot het verkeer,wat wij tegenkomen, door al de landen die wij moeten doorkruisen.

Onze overige middelen

De Bouwkeet
Met de bouwkeet werd de visie van "vissers van mensen" praktisch gemaakt. Hiermee zijn wij in 95 begonnen de dak en thuislozen koffie en brood te geven in het hartje van Amsterdam. Later is de bus erbij gekomen. Onlangs hebben wij de keet nog ingezet met koninginnendag. Die dag stonden wij bij tussenmeer in osdorp(zie foto).
De Trailers
Momenteel heeft project Vissers van Mensen 5 trailers, waarvan er 3 inmiddels in Roemenië staan die met Gods genade omgebouwd zullen worden tot een pand. De twee trailers in Nederland zijn afgevuld met hulpgoederen en wachten op hun beurt voor een transport. Op de foto ziet u één van onze trailers die vol geladen is.
De Caravans
Onder het kopje "onze visie" heeft u kunnen lezen dat wij bezig zijn met de opzet van een camping/opvang. Dit is een van de caravans die we gedoneerd hebben gekregen. We zijn in het bezit van nog 8 andere caravans.
De Aanhanger
Deze aanhanger hebben wij onlangs aangeschaft aangezien de vorige letterlijk uit elkaar begon te vallen.Hiermee wordt o.a de hulpgoederen opgehaald en naar de trailers getransporteerd.